Workshops

In onze ambachtelijke ijskeuken aan de Ganzestraatsedijk in Duizel geven wij workshops ambachtelijk ijsbereiding. Erg leuk voor u personeelsuitje, vriendenavond of vrijgezellenfeest. De workshop ambachtelijke ijsbereiding word gegeven vanaf 10 personen (minder kan natuurlijk ook, maar de prijs is altijd voor 10 personen) tot maximaal 20 personen.

IJs Maken
Tijdens de workshop gaat u ambachtelijk ijs bereiden op basis van room, melk en vers fruit. Ook worden de obliehoorntjes zelf gemaakt en gevormd. We beginnen met een uitleg van de producten die jullie gaan gebruiken in heuse masterclass van onze SVH Meesterijsbereider Hans Kennis.

Daarnaast komt het koken van de basismix voor het ijs aan bod en gaat u de smaak bepalen. Vervolgens wordt onder begeleiding van onze SVH Meesterijsbereider Hans Kennis het ijs bereid. Tot slot gaat u het ijs afdraaien en kan er geproefd worden en worden er ijsjes gemaakt met de eigen gemaakte obliehoorntjes.

Dit programma is inclusief:

  • Professionele begeleiding SVH Meesterijsbereider
  • Masterclass van SVH Meesterijsbereider Hans Kennis over ambachtelijk ijs
  • In groepen zelf ambachtelijk ijs bereiden en natuurlijk heel veel proeven
  • Zelf een ijscoupe creëren
  • Gebruik materialen en apparatuur
  • Koffie/Thee met een lekkernij
  • Rondleiding ijskeuken
  • Recepten 
  • 1 liter bak zelfgemaakt ijs voor thuis
Prijs: €39,50 per persoon
Duur: 2,5 á 3 uur 
Minimum aantal: 10 personen
Maximaal aantal: 20 personen

Demonstratie
Genieten van ambachtelijk ijs zonder dat u zelf iets hoeft te doen? Weinig tijd maar toch een leuke invulling van uw uitstapje? Ook dan bent u bij De Smaak! Chocolade & IJs aan het juiste adres!

Onder het genot van een kop koffie of thee met een overheerlijke bonbon, vertelt onze SVH Meesterijsbereider u over de geschiedenis van ambachtelijk ijs. Een vrijwilliger van uw groep helpt onze SVH Meesterijsbereider met het maken van een heerlijk ambachtelijk ijs.

Binnen een korte tijd wordt u in onze ijswereld ondergedompeld!

Dit programma is inclusief:

  • Masterclass van SVH Meesterijsbereider Hans Kennis over ambachtelijk ijs
  • Koffie/Thee met een lekkernij
  • Proeven van het ambachtelijk ijs
  • Rondleiding ijskeuken
Prijs: €19,50 per persoon
Duur: 1 á 1,5 uur 
Minimum aantal: 10 personen
Maximaal aantal: 20 personen
 

Contact

Openingstijden

MA  - GESLOTEN
DI - 10:00 TOT 18:00 
WO  - 10:00 TOT 18:00
DO - 10:00 TOT 18:00
VR - 10:00 TOT 18:00
ZA - 10:00 TOT 17:00
ZO - 12:00 TOT 17:00

Social