IJskeuken

Onze ijskeuken staat voor kwaliteit, dat is voor ons het enige wat telt in het bereiden van ons ambachtelijk ijs.

Sinds 1998 bereiden we ambachtelijk ijs in vele smaak- variaties. We bereiden roomijs, sorbetijs in veel verschillende smaken, daarnaast bereiden we een breed assortiment aan ijstaarten die indien gewenst ook op maat kunnen worden gemaakt.

Onze ijskeuken heeft veel ruimte zodat we gemakkelijk kunnen werken. De apparatuur bestaat uit 2 pasteuriseer ketels waar onze basis-mix in wordt gemaakt. Tevens staan er 3 ijsmachines die alle 3 15 liter ambachtelijk ijs produceren. In onze ijskeuken produceren wij zelf het ijs en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het ijs wordt geproduceerd onder uiterst hygiënische omstandigheden en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen (HACCP waardig).

Onze basismix van roomijs bestaat uit verse koemelk, verse slagroom, verschillende soorten suikers en bindmiddel. Deze mix wordt gepasteuriseerd naar 85⁰ Celsius, waarna het weer wordt terug gekoeld naar 4⁰ Celsius, vervolgens krijgt ons ijs een rijpingstijd van 4 uur.

Het sorbetijs is gebaseerd op vruchten en water. Hier wordt geen melk aan toegevoegd. Dit ijs is zeer geschikt voor mensen/kinderen die een melk allergie hebben. Dit ijs is veel frisser in de mond en zeker lekker op warmere dagen. 

Graag ontvangen wij u middels een workshop of demonstratie in onze ijskeuken zodat u zelf ons productieproces kunt ervaren.

De Smaak! Ambachtelijke IJskeuken.
Ganzestaartsedijk 1-2
5525 KC Duizel

Contact

Openingstijden

MA  - GESLOTEN
DI - 10:00 TOT 18:00 
WO  - 10:00 TOT 18:00
DO - 10:00 TOT 18:00
VR - 10:00 TOT 18:00
ZA - 10:00 TOT 17:00
ZO - 12:00 TOT 17:00

Social